Вибратор со систем за ротација (анален и клиторален стимулатор)

Број на артикал: BI-014100

2,490 ден

Боја:

Како на сликата

Должина:

26 см.

Должина на употребливиот дел:

15 см.

Материјал:

ПВЦ, Силикон

Напојување:

ААА Батерија

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Уживајте во чудесниот стимулатор на клитос за јазици што ќе ви пружи огромно задоволство. Специфично дизајниран да има и анален стимулатор. Овој вибратор дефинитивно го прави трикот со својот вибратор куршум, па сега можете да се стимулирате насекаде.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!