Ваучер за подарок во вредност од 2000 денари

Број на артикал: ВАУЧЕР-2000

2,000 ден

Изненадете го најблискиот со слободата да го изберете токму она што го сака, овој ваучер за подарок ја отвора вратата кон универзумот на задоволства. Среќен шопинг!”

Правила на користење:

-Со секој ваучер ви следува фискална сметка. (без фискална сметка не важи ваучерот)

-Ваучерот мора да го искоритите на едно пазарење.

-По употреба на ваучерот, нашиот вработен ќе ви го земе и ќе го поништи.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!