“Стреп он” протеза за Mажи со Вибрација

SKU: BW-022050

Original price was: 1,290 ден.Current price is: 1,090 ден.

Боја:

Како на сликата

Дебелина:

4 , 2 см.

Должина:

15 , 5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Модови на вибрација:

Потенциометар

Напојување:

АА Батерија

Текстура:

Мазна површина

Додајте уште неколку сантими и зголемете го задоволството во креветот. Ставете го внатре во шупливата дупка, а потоа активирајте ги вибрациите со повеќе брзини за да го претворите вашиот пенис во монструм со вибрација.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!