Стреп он појас и дилдо (стреп он појасот е компатибилен со било кое дилдо)

SKU: LX-LV715006

2,490 ден

Тежина

0.43 кг

Боја:

Како на сликата

Дебелина:

5 см.

Должина:

19 см.

Должина на употребливиот дел:

17 , 5 см.

Материјал:

ТПЕ

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Текстура:

Мека мазна површина

Направен за да обезбеди најреалистична сатисфакција, Дилдо е со неверојатно реалистично тело што создава автентична сензација, а во меѓувреме може лесно и стабилно да се прицврсти на ременот.
Ременот е лесно приспособлив на сите големини, дизајниран да одговара на различни форми и големини на телото

Ама најдобро за овој производ е тоа што доколку вие имате некое друго дилдо со вакум подлога ќе можете да го ставите на овој каиш, што значи дека каишот е универзален и пасува на 99% од дилдата што се на пазарот.

 

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!