Силиконски вибратор со стимулатор на горниот дел 14,5 х 2,9 цм

SKU: BI-014502-1

890 ден

Боја:

Розова

Дебелина:

2.9 см.

Должина:

14 , 5 см.

Должина на употребливиот дел:

11 , 5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Напојување:

ААА Батерија

Текстура:

Мазна силиконска површина

Овој вибратор во форма на „делфин“ ви дава можност за повеќекратни оргазми. Почестете се со дополнителната среќа што ја пружа овој вибратор. Не грижете се за ограничувањата на батеријата, овој вибратор се полни доволно за да доживеете часови и часови забава! Главата на играчката е насочена кон вашата Г-точка за да ви испорача задоволство длабоко во себе. Вашиот делфински вибратор е исто така целосно водоотпорен, така што можете да прскате со него кога сакате.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!