Силиконски вибратор со ребраста текстура со 10 модови на вибрација

SKU: BI-014693-1

990 ден

Боја:

Розова

Дебелина:

2 , 7 см.

Должина:

13 см.

Должина на употребливиот дел:

11 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

12 различни модови на вибрација

Напојување:

АА Батерија

Текстура:

Мазна силиконска површина

Елегантен, стилски и стимулирачки дизајн со текстура!

Има изразено моќни вибрации, што ви носи интензивна стимулација во вашите ерогони зони.

Почувствувајте ги сензационалните гребени додека се лизгаат подлабоко во внатрешноста, додека заоблениот, луковичен врв вешто овозможува масажа со Г-точката.

Со постојани брзини, вклучете ги вибрациите и истражете 10 поставки за вибрации.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!