Силиконски вагинални топчиња

Број на артикал: BI-014491-1

890 ден

Овие фантастични силиконски вагинални топчиња, ќе ви дадат неверојатна стимулација и истовремено ќе ви ги вежбаат мускулите за затегнување и зајакнување на вашата вагина. Едноставно вметнете ги внатре двете топчиња со силиконската опашка надвор од вас.

Овие вагинални топчиња имаат помали топчиња во силиконските џебови и со секое движење што ќе го направите тие исто така ќе се движат и ќе предизвикуваат чувства на тропање. Не само што ова чувствуво е неверојатно, туку и вашите мускули ќе се контрахираат околу топчињата, со што ќе добиете стимулирачки тренинг за вагината како ниеден друг.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!