Силиконски бат плаг

Број на артикал: BI-040040N

690 ден

Боја:

Црна

Должина:

10 см.

Дебелина:

3 см.

Должина на употребливиот дел:

9,5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Текстура:

Мека мазна површина

Нежно и благо! Овој бат плаг е дизајниран да ја таргетира вашата најчувствителна област, што може да резултира со интензивен оргазам. Заоблениот дизајн овозможува прецизна точност. Уживајте во возбудливото задоволство кое ја зголемува вашата стимулација со секој чекор.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!