Моќен Шмукачот со раскошен дизајн “Вечната Ружа” водоотпорен, со 4 мода на шмукање на Клиторис, Брадавици и жешките точки на телото. Се полни на УСБ кабелче

Број на артикал: LTLR1106

2,490 ден

Моќен Шмукачот со раскошен дизајн “Вечната Ружа” водоотпорен, со 4 мода на шмукање на Клиторис, Брадавици и жешките точки на телото. Се полни на УСБ кабелче. Сонот на секоја дама.  Лесен за употреба и за одржување.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Моќен Шмукачот со раскошен дизајн “Вечната Ружа” водоотпорен, со 4 мода на шмукање на Клиторис, Брадавици и жешките точки на телото. Се полни на УСБ кабелче. Сонот на секоја дама.  Лесен за употреба и за одржување.

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!