Реалистично големо дилдо 27 х 4цм

Број на артикал: BW-008103NR

1,490 ден

Боја:

Како на сликата

Дебелина:

4,5 см.

Должина:

27 см.

Должина на употребливиот дел:

19 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Текстура:

Реалистчна мека текстура

Ново реалистично големо дилдо. Совршено за навистина огромно задоволство!

Испакнати и изразени вени за особено интензивни чувства на задоволство. Со тестиси и силна вакум подлога за забава без раце и со голема употреблива должина ова дилдо нема да ве разочара.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!