ЦЕНА ОД СОНИШТАТА! Реалистичен задник со Должина: 27 цм. Ширина: 38 цм. Обем на струкот: 53 цм. Обем на колковите: 82 цм. Тежина: 5.2 кг. со попуст од 40%

Број на артикал: YQ-249

3,290 ден

Боја:

Како на сликата

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Тежина:

5,2кг

Должина: 27 цм.
Ширина: 38 цм.
Обем на струкот: 53 цм.
Обем на колковите: 82 цм.
Нето тежина: 5.2 кг.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!