Проѕирна навлака за главата од пенисот

Број на артикал: BI-026248-1

290 ден

Боја:

Проѕирно

Дебелина:

3 см.

Должина:

6,4 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПР

Текстура:

Мазна површина

Навлаката е растеглива.

Зајакнете го вашиот пенис со оваа навлака! направена од мек TPR материјал, навлаката е мека и еластична, но доволно силна за да остане на пенисот. Може да одговара на секој обем на пенис, се гушка блиску до кожата, да ја зароби крвта во вашиот пенис и да ви помогне да постигнете подолготрајни и посилни ерекции.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!