Неверојатен 45% попуст на мини силиконски батплаг за почетници + Клизма за чистење + Анален лубрикант од 100 мл.

Број на артикал: PROMO-1

590 ден

Нема на залиха

Комплет за нални почетници кој содржи:

  • Мини силиконски батплаг за почетници
  • Клизма за чистење
  • Анален лубрикант од 100 мл.

Цената на производите купени поединечно е 1070 денари, а вие ги добивате со неверојатен попуст од 45% за неверојатна цена од само 590 денари

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Нема на залиха

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!