Моќен Ванд Клиторален Масажер и вибратов во едно (долниот дел вибрира)

Број на артикал: LT-NM2598

2,490 ден

Должина:

22 цм.

Дебелина:

4 цм.

Материјал:

Силикон

Боја:

Црна

Должина на употребливиот дел:

15 цм.

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Текстура:

Мазна силиконска површина

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Нема на залиха

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Нема на залиха

Опис на производот

2 луѓе го гледаат овој производ сега!
  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко Логистик низ Македонија.

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Payment Methods:

Customer Reviews

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

security-public

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!