Моќен и уникатен Силиконски шмукач за клиторис, во форма на зајаче со вградена батерија. Се полни на усб кабелче

Број на артикал: CN-534388486

2,190 ден

Материјал: Силикон

Должина: 11 см

Дебелина: 4 см

Моќен и уникатен Шмукач за Клиторис, Брадавици, и сите жешки точки на телото. Дизајнот овозможува лесно да лежи на рака, и да е лесен за употреба и одржување. Водоотпорен е (но не и да гњури). Се полни на УСБ кабелче.

Важно! Да не се полни производот на супер брз полнач за телефон, да се полни на компјутер, лаптоп или многу слаб полнач за телефон. ( за да не ја оштетите батеријата на производот)

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Материјал: Силикон

Должина: 11 см

Дебелина: 4 см

Моќен и уникатен Шмукач за Клиторис, Брадавици, и сите жешки точки на телото. Дизајнот овозможува лесно да лежи на рака, и да е лесен за употреба и одржување. Водоотпорен е (но не и да гњури). Се полни на УСБ кабелче.

Важно! Да не се полни производот на супер брз полнач за телефон, да се полни на компјутер, лаптоп или многу слаб полнач за телефон. ( за да не ја оштетите батеријата на производот)

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!