Мега попуст! Силиконски реалистичен вибратор

Број на артикал: SQ-WBD10014-V.

1,290 ден

Димензии:

 • Должина: 25 см
 • Должина на употребливиот дел: 16,5 см
 • Дебелина: 4 см

Спецификации:

 • Јака вагинална вибрација
 • 10 различни модови на вибрација
 • 2 АА  батерии потребни за да работи
 • Вени за додатна стимулација
 • Многу пријатен за допир и лесен за одржавање
 • Препорачуваме да се комбинира со лубрикант на водена база

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

 • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

 • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

 • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

 • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

 • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

 • Warranty 1 year
 • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!