Реалистичен Мастурбатор -Торзо Лоран

Број на артикал: SQ-MA20021

7,490 ден

Боја:

Телесна

Материјал:

ТПР

Должина:

34 см.

Тежина:

4,3кг

Текстура:

Реалистчна мека текстура

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Доживејте незаборавни чувства!  Изработката од безбедни ТПР материјали  ја доловуваат кожата екстра реално, а текстурата совршено меко.  Внатрешната текстура нуди неверојатни  стимулации, како вагинално, така и анално. Перфектниот  изглед на градите дополнително ја разгорува сексуалната фантазија.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Доживејте незаборавни чувства!  Изработката од безбедни ТПР материјали  ја доловуваат кожата екстра реално, а текстурата совршено меко.  Внатрешната текстура нуди неверојатни  стимулации, како вагинално, така и анално. Перфектниот  изглед на градите дополнително ја разгорува сексуалната фантазија.

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!