Машка “Стреп он” протеза со вибрација

Број на артикал: BW-010025

Original price was: 1,090 ден.Current price is: 890 ден.

Боја:

Бела

Дебелина:

4 , 5 см.

Должина:

17 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Модови на вибрација:

Потенциометар

Напојување:

2 АА Батерии

Материјал:

ТПЕ

Текстура:

Мазна површина

 

 

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!