Луксузен силиконски мал вибратор

Број на артикал: BI-014502-4

890 ден

Боја:

Црна

Дебелина:

2.9 см.

Должина:

14 , 5 см.

Должина на употребливиот дел:

11 , 5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Напојување:

ААА Батерија

Текстура:

Мазна силиконска површина

Овој вибратор во форма на „делфин“ ќе ве однесе поблиску до повеќекратни оргазми. Почестете се со дополнителна среќа со овој вибратор. Главата на играчката е насочена кон вашата Г-точка за да испорача прецизна вибрација и задоволство длабоко во телото. Вашиот делфински вибратор е исто така целосно водоотпорен, така што можете да го користите каде што сакате.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!