Конечно и кај нас! Секс Машина (ЦРНА БОЈА)

Број на артикал: LTD62217

5,990 ден

Димензии: 

 • На дилдото:
 • Должина: 21,5 см
 • Должина на употребливиот дел: 19 см
 • Дебелина: 5 см

Спесификации:

 • TPE материјал (безбеден за секаква внатрешна употреба)
 • Вагинална и анална пенетрација
 • Потенциометар за регулирање на брзината
 • Напојување 220W (Се става во штеќер)
 • Машината има ногарки со вакум кој овозможуваат да се прицврсти на секаква површина
 • Лесен за одржавање (миење со сапун пред и после употреба)
 • Препорачуваме да се комбинира со лубрикант на водена базa
 • Ако сакате и друго дилдо за машината слободно отворете ја нашата веб страна таму ќе најдете или контактирајте наш оператор

Како да нарачате:

 • Можете да нарачате на Телефон или на VIBER 075-455-953
 • Можете да нарачате на нашата веб страна
 • Можете да нарачате на Facebook или на Instagram
 • Можете да нарачате нарачка и да дојдете кај нас пред продавница да ви ја подаде наш вработен надвор
 • За било каква информација може да не побарате на телефон 075-455-953

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

 • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

 • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

 • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

 • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

 • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

 • Warranty 1 year
 • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!