Камасутра коцка со песочен часовник

SKU: SP-6212

390 ден

Фрлете ја коцката и изведете ја посочената позиција , користејќи го песочниот часовник за да го темпирате. Треба да ја извршувате наведената позиција додека не истече времето (1 минута). Пороа е ред на другиот партнер да ја фрли коцката и така натаму. Првиот играч кој ќе постигне оргазам ја губи играта.

Играта вклучува:
1 минута песочен часовник
1 коцка за позиционирање на камасутра (2,5 см)

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!