Кама сутра карти со позиции и песочен часовник (уникатна игра)

SKU: SP-6213

590 ден

Нема на залиха

Вежбајте ги позициите Камасутра на нов и поатрактивен начин!

Во овој кама сутра шпил има два вида на кама сутра карти: за мажи и за жени. Како работи тоа? секој од партнерите ќе си го земе својот шпил, потоа двајцата партнери ќе ја извлечат најгорната карта и ќе ја покажат. Под сликата од позицијата има бројки ако на двете карти е обоена истата бројка тоа значи дека  се компатибилни и морате да ја направите позицијата. Доколку не се совпаѓаат бројките ќе повлечете нови карти. Позицијата мора да ја правите се додека не истече времето во песочниот часовник (1 минута), Кога ќе истече времето, играта повторно започнува…

 

 

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Нема на залиха

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!