Ејакулирачко Дилдо долго 20см дебело 4см

ШИФРА: BW-008079P

1,290 ден

Реалистично дилдо кое ќе ви овозможи прекрасно животно искуство. Погледнете го ова вшмукување дилдо со Ејакулација кое предизвикува ерупција на задоволство. Дилдото е обликувано со цврсто и дебело вратило за моќна стимулација и нуди Вшмукувачка основа која ќе го одржува дилдото безбедно кога се нанесува на рамна и мазна површина, што ќе Ви овозможи игра без раце! Материјалот е мазен, еластичен и целосно безбеден за кожата, а внатрешните механизми ви овозможуваат да го наполните дилдото со флуид пред да го употребите и да создадете реален ефект на ејакулација при употреба.

Боја: Телесна

Должина:  20см.

Дебелина: 4см.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

За Реалистично дилдо кое ќе ви овозможи прекрасно животно искуство, погледнете го ова вшмукување дилдо со Ејакулација кое предизвикува ерупција на задоволство. Дилдото е обликувано со цврсто и дебело вратило за моќна стимулација и нуди Вшмукувачка основа која ќе го одржува дилдото безбедно кога се нанесува на рамна и мазна површина, што ќе Ви овозможи игра без раце! Материјалот е мазен, еластичен и целосно безбеден за кожата, а внатрешните механизми ви овозможуваат да го наполните дилдото со флуид пред да го употребите и да создадете реален ефект на ејакулација при употреба.

Боја: Телесна

Должина:  20см.

Дебелина: 4см.

2 луѓе го гледаат овој производ сега!
  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко Логистик низ Македонија.

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Payment Methods:

Customer Reviews

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

security-public

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!