Книгата што го скрши интернетот!!! Дамата, Домаќинката и Курвата практичен прирачник за млади со голем попуст од 52%

Број на артикал: KN-1

190 ден

Екстремно забавна, но во исто време и поучна книга што се чита во еден здив!

Оваа книга на забавен начин ќе ве научи на тоа што мајките не ве учат а исто така:

 • Ќе ви ги открие тајните на жените кои се чинат магични, недопирливи и моќни, жените каква што секоја жена посакува да биде
 • Ќе ви каже како размислуваат мажите кои посакуваат принцези
 • Каде луѓето најмногу грешат во љубовните односи
 • Ќе ви зборува за животните и љубовните вештини што многу малку жени ги познаваат, а оние кои ги познаваат од обичните жени најчесто се нарекувани курви.

Исто така ќе прочитате:

 • дали е праведно жената која не знае кога е жена, мајка, работничка или слугинка има право да суди за другите жени кои тоа добро го знаат и вешто си ја градат врската со партнерите?
 • Или дали можеби мажот има право да бара принцеза во креветот во ситуација кога тој не е достоен да биде во близна ниту на полуписмена слугинка?

Македонски бестселер за жени што треба да го прочита секој маж!

80 страници, џебен формат 25×17 cm.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

 • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

 • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

 • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

 • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

 • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

 • Warranty 1 year
 • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!