Бразилијански топки со разладувачки ефект (2 дози)

Број на артикал: 37-3613

490 ден

Испробајте го овој нов производ кој што нема да ве разочара.

Упатство за употреба:
Треба да ја намачкате раката со вода и да го стегнете топчето. Со топлината и влажноста на вашата рака, ќе видите како топчето се раствора за приближно 3-5 минути, ослободувајќи масло што се нанесува на интимните делови што ќе ја подобрат вашата предигра и вашите еротски игри.

Мерки за безбедност:
– Да се ​​чува на собна температура.
-Заштитете од директна сончева светлина и влажност.
-Да се ​​чува подалеку од дофат на деца.
-Не нанесувајте на пределот околу очите или рани.
-Не го козумирајте
-Во случај на иритација, прекинете ја употребата.
-Не е компатибилен со употреба на кондоми

 

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!