Бат плаг на дување Original price was: 890 ден.Current price is: 590 ден.
Назад кон производи

Бат плаг со вибрација и со мотор што го мрда горе долу и се контролира на далечиски управувач (направен од 100% силикон и се полни на УСБ кабелче)

SKU: LT-1513

2,790 ден

Нема на залиха

Боја: Црна

Материјал: Силикон

Должина: 14 см.

Должина на употреблив дел :  11 см.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Нема на залиха

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!