Анатомско, 25см Реалистично Дилдо со самостоен Рбет и Вакуум

Број на артикал: BW-007018GC

590 ден

Боја:

Телесна

Должина:

25 см.

Дебелина:

4,2 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Текстура:

Анатомски реална површина

Овој ултра реалистичен дилдо, ќе ве натера да доживеете кулминација како никогаш досега!   Самиот има сопствен рбет, кој овозможува да се превиткува лесно во посакуваната позиција. Направено е од TPR реалистичен материјал, и се чувствува исто како да е вистинското нешто! Обликот на оваа реална секс играчка е анатомски, кој придонесува за дополнителна стимулазија на сетилата.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!