Силиконски вибратор и клиторален стимулатор со УСБ полнење и вградена батерија – две во едно!

Вести

Силиконски вибратор и клиторален стимулатор со УСБ полнење и вградена батерија – две во едно!

Предајте се себеси на целосно стимулативен третман со оваа мулти-брзинска вибрирачка, пулсирачка и ескалирачка играчка за задоволство. Силиконска, мазна и со ултра-моќен мотор за вибрации ви дава сензационално задоволство. Ова е број еден масажер, кој ви овозможува да ги исполните вашите валкани мисии!

Материјал: силикон

Боја: црвена

Напојување: УСБ