Попуст!

Женско ранче со светки CNT-L-601-750

Број на артикал: CNT-L-601-750 Категорија

1,990 ден. 990 ден.

Дамска ташна,рамчеL-601-750

Должина:20цм

Ширина:9цм

Висина:23цм

Боја: Темно црвена, црна

Материјал: Вештачка кожа

Додаток: еден надворешен џеб со патент

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Попуст!

Женско ранче со светки CNT-L-601-750

Број на артикал: CNT-L-601-750 Категорија

1,990 ден. 990 ден.

Дамска ташна,рамчеL-601-750

Должина:20цм

Ширина:9цм

Висина:23цм

Боја: Темно црвена, црна

Материјал: Вештачка кожа

Додаток: еден надворешен џеб со патент

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Попуст!

Женско ранче со светки CNT-L-601-750

Број на артикал: CNT-L-601-750 Категорија

1,990 ден. 990 ден.

Дамска ташна,рамчеL-601-750

Должина:20цм

Ширина:9цм

Висина:23цм

Боја: Темно црвена, црна

Материјал: Вештачка кожа

Додаток: еден надворешен џеб со патент

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ