Попуст!

Женско ранче CNT-0633-900

Број на артикал: CNT-0633-900 Категорија

2,090 ден. 1,190 ден.

Дамско ранче CNT –0633-900

Должина:36цм

Ширина: 14цм

Висина: 34цм

Боја: Џиш црвена

Материјал: Вештачка кожа

Додаток:четири џеба внатрешни од кој два се со патент

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Попуст!

Женско ранче CNT-0633-900

Број на артикал: CNT-0633-900 Категорија

2,090 ден. 1,190 ден.

Дамско ранче CNT –0633-900

Должина:36цм

Ширина: 14цм

Висина: 34цм

Боја: Џиш црвена

Материјал: Вештачка кожа

Додаток:четири џеба внатрешни од кој два се со патент

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Попуст!

Женско ранче CNT-0633-900

Број на артикал: CNT-0633-900 Категорија

2,090 ден. 1,190 ден.

Дамско ранче CNT –0633-900

Должина:36цм

Ширина: 14цм

Висина: 34цм

Боја: Џиш црвена

Материјал: Вештачка кожа

Додаток:четири џеба внатрешни од кој два се со патент

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ