Попуст!

Женско црвено ранче CNT-4408-600

Број на артикал: CNT-4408-600 Категорија

1,690 ден. 890 ден.

Дамско ранче CNТ –4408-600 Должина:29цм

Ширина:16цм

Висина:31цм

Боја: Црвена

Материјал: Вештачка кожа

Додаток: три внатрешни џебови од кој еден е со патент

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Попуст!

Женско црвено ранче CNT-4408-600

Број на артикал: CNT-4408-600 Категорија

1,690 ден. 890 ден.

Дамско ранче CNТ –4408-600 Должина:29цм

Ширина:16цм

Висина:31цм

Боја: Црвена

Материјал: Вештачка кожа

Додаток: три внатрешни џебови од кој еден е со патент

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Попуст!

Женско црвено ранче CNT-4408-600

Број на артикал: CNT-4408-600 Категорија

1,690 ден. 890 ден.

Дамско ранче CNТ –4408-600 Должина:29цм

Ширина:16цм

Висина:31цм

Боја: Црвена

Материјал: Вештачка кожа

Додаток: три внатрешни џебови од кој еден е со патент

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ