Попуст!

Женска влакнесто црвена ташна CNT-DX1030-750

Број на артикал: CNT-DX1030-750 Категорија

1,890 ден. 990 ден.

Дамски паричник, ташна CNTDX1030-750 Должина: 24цм

Ширина: 5цм

Висина: 14цм

Боја: Влакнесто бордо

Материјал: Вештачко крзно

Додаток: Ременче за да може да се става преку рамо

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Попуст!

Женска влакнесто црвена ташна CNT-DX1030-750

Број на артикал: CNT-DX1030-750 Категорија

1,890 ден. 990 ден.

Дамски паричник, ташна CNTDX1030-750 Должина: 24цм

Ширина: 5цм

Висина: 14цм

Боја: Влакнесто бордо

Материјал: Вештачко крзно

Додаток: Ременче за да може да се става преку рамо

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Попуст!

Женска влакнесто црвена ташна CNT-DX1030-750

Број на артикал: CNT-DX1030-750 Категорија

1,890 ден. 990 ден.

Дамски паричник, ташна CNTDX1030-750 Должина: 24цм

Ширина: 5цм

Висина: 14цм

Боја: Влакнесто бордо

Материјал: Вештачко крзно

Додаток: Ременче за да може да се става преку рамо

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ