Попуст!

Женска ташна CNT-X-9216-600

Број на артикал: CNT-X-9216-600 Категорија

1,690 ден. 890 ден.

Дамскa ташна CNТ CNТ –X-9216-600

Должина:26цм

Ширина:9цм

Висина:22цм

Боја: Кафена

Материјал: Вештачка кожа

Додаток: Три внатрешни џебови од кој еден е со патент и еден надворешен со патент

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Попуст!

Женска ташна CNT-X-9216-600

Број на артикал: CNT-X-9216-600 Категорија

1,690 ден. 890 ден.

Дамскa ташна CNТ CNТ –X-9216-600

Должина:26цм

Ширина:9цм

Висина:22цм

Боја: Кафена

Материјал: Вештачка кожа

Додаток: Три внатрешни џебови од кој еден е со патент и еден надворешен со патент

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ