Попуст!

Женска кафена ташна CNT-LB1-5096-600

Број на артикал: CNT-LB1-5096-600 Категорија

1,690 ден. 890 ден.

Дамска ташна CNТ –LB15096-600 Должина:29цм

Ширина:9цм

Висина: 24цм

Боја: Песко кафена

Материјал: Вештачка кожа

Додаток: четири внатрешни жебови од кој 2 се со патент и еден надворешен скриен жеб со патент

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Попуст!

Женска кафена ташна CNT-LB1-5096-600

Број на артикал: CNT-LB1-5096-600 Категорија

1,690 ден. 890 ден.

Дамска ташна CNТ –LB15096-600 Должина:29цм

Ширина:9цм

Висина: 24цм

Боја: Песко кафена

Материјал: Вештачка кожа

Додаток: четири внатрешни жебови од кој 2 се со патент и еден надворешен скриен жеб со патент

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ