Попуст!

Женска кафена ташна CNT-15110A-600

Број на артикал: CNT-15110A-600 Категорија

1,690 ден. 890 ден.

Дамска ташна CNТ –15110А-600 Должина:42цм

Ширина:15цм

Висина:25цм

Боја: Песок кафена

Материјал: Вештачка кожа

Додаток: ременче за да може да се носи ташната преку рамо Четири внатрешни жебови од кој два се со патент и еден надворешен со патент

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Попуст!

Женска кафена ташна CNT-15110A-600

Број на артикал: CNT-15110A-600 Категорија

1,690 ден. 890 ден.

Дамска ташна CNТ –15110А-600 Должина:42цм

Ширина:15цм

Висина:25цм

Боја: Песок кафена

Материјал: Вештачка кожа

Додаток: ременче за да може да се носи ташната преку рамо Четири внатрешни жебови од кој два се со патент и еден надворешен со патент

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Попуст!

Женска кафена ташна CNT-15110A-600

Број на артикал: CNT-15110A-600 Категорија

1,690 ден. 890 ден.

Дамска ташна CNТ –15110А-600 Должина:42цм

Ширина:15цм

Висина:25цм

Боја: Песок кафена

Материјал: Вештачка кожа

Додаток: ременче за да може да се носи ташната преку рамо Четири внатрешни жебови од кој два се со патент и еден надворешен со патент

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ