Попуст!

Женска црвена ташна CNT-15109B-600

Број на артикал: CNT-15109B-600 Категорија

1,690 ден. 890 ден.

Дамска ташна CNТ –15109B-600

Должина 28цм

Ширина:10цм

Висина:27цм

Боја: Црвена

Материјал: Вештачка кожа

Додаток: Ременче за да може ташната преку рамо да се носи и три внатрешни џебови од кој еден е со патент

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Попуст!

Женска црвена ташна CNT-15109B-600

Број на артикал: CNT-15109B-600 Категорија

1,690 ден. 890 ден.

Дамска ташна CNТ –15109B-600

Должина 28цм

Ширина:10цм

Висина:27цм

Боја: Црвена

Материјал: Вештачка кожа

Додаток: Ременче за да може ташната преку рамо да се носи и три внатрешни џебови од кој еден е со патент

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ