Попуст!

Женска бела ташна CNT-LS-93-700

Број на артикал: CNT-LS-93-700 Категорија

1,890 ден. 990 ден.

Дамска Ташна CNТ –LS-93-700 Должина:24цм

Ширина:10цм

Висина: 17цм

Боја: Кафена

Материјал: Вештачка кожа

Додаток: Два внатрешни џебови и ременче за преку рамо

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Попуст!

Женска бела ташна CNT-LS-93-700

Број на артикал: CNT-LS-93-700 Категорија

1,890 ден. 990 ден.

Дамска Ташна CNТ –LS-93-700 Должина:24цм

Ширина:10цм

Висина: 17цм

Боја: Кафена

Материјал: Вештачка кожа

Додаток: Два внатрешни џебови и ременче за преку рамо

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Попуст!

Женска бела ташна CNT-LS-93-700

Број на артикал: CNT-LS-93-700 Категорија

1,890 ден. 990 ден.

Дамска Ташна CNТ –LS-93-700 Должина:24цм

Ширина:10цм

Висина: 17цм

Боја: Кафена

Материјал: Вештачка кожа

Додаток: Два внатрешни џебови и ременче за преку рамо

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ