Попуст!

Кафена женска ташна CNT-LB15100-600

Број на артикал: CNT-LB15100-600 Категорија

1,690 ден. 890 ден.

Дамска ташна – CNT LB15100-600

Должина: 30цм

Ширина: 7цм

Висина: 26цм

Боја: Кафена

Материјал: Вештачка кожа

Додаток: четири внатрешни џебови 2 со патент и 3 надворешни џебови со патент

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Попуст!

Кафена женска ташна CNT-LB15100-600

Број на артикал: CNT-LB15100-600 Категорија

1,690 ден. 890 ден.

Дамска ташна – CNT LB15100-600

Должина: 30цм

Ширина: 7цм

Висина: 26цм

Боја: Кафена

Материјал: Вештачка кожа

Додаток: четири внатрешни џебови 2 со патент и 3 надворешни џебови со патент

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ