Попуст!

Црвена женска ташна со пуфки CNT-W-1312-500

Број на артикал: CNT-W-1312-500 Категорија

1,490 ден. 790 ден.

Дамска ташна – CNT W-1312-500

Должина: 28цм

Ширина: 9цм

Висина: 20цм

Боја: Црвена

Материјал:Вештачка кожа

Додаток: Три внатрешни џебови еден со патент и два надворешни џебови со патент

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Попуст!

Црвена женска ташна со пуфки CNT-W-1312-500

Број на артикал: CNT-W-1312-500 Категорија

1,490 ден. 790 ден.

Дамска ташна – CNT W-1312-500

Должина: 28цм

Ширина: 9цм

Висина: 20цм

Боја: Црвена

Материјал:Вештачка кожа

Додаток: Три внатрешни џебови еден со патент и два надворешни џебови со патент

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ