Попуст!

Црвено женско ранче CNT-0450-6-850

Број на артикал: CNT-0450-6-850 Категорија

2,190 ден. 1,090 ден.

Дамска ташна, ранец –0450-6 -850

Должина: 33цм

Ширина: 13цм

Висина: 32цм

Боја: Мат црвена

Материјал: Вештачка кожа

Додаток: Четири внатрешни џепчиња, две со патент и еден надворешен со патент

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Попуст!

Црвено женско ранче CNT-0450-6-850

Број на артикал: CNT-0450-6-850 Категорија

2,190 ден. 1,090 ден.

Дамска ташна, ранец –0450-6 -850

Должина: 33цм

Ширина: 13цм

Висина: 32цм

Боја: Мат црвена

Материјал: Вештачка кожа

Додаток: Четири внатрешни џепчиња, две со патент и еден надворешен со патент

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Попуст!

Црвено женско ранче CNT-0450-6-850

Број на артикал: CNT-0450-6-850 Категорија

2,190 ден. 1,090 ден.

Дамска ташна, ранец –0450-6 -850

Должина: 33цм

Ширина: 13цм

Висина: 32цм

Боја: Мат црвена

Материјал: Вештачка кожа

Додаток: Четири внатрешни џепчиња, две со патент и еден надворешен со патент

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ