Попуст!

Црвена женска ташна со панделка CNT-820-26-550

Број на артикал: CNT-820-26-550 Категорија

1,490 ден. 790 ден.

Дамска ташна CNT-820-26

Должина: 43цм

Ширина: 16цм

Висина: 27цм

Боја: Црвена

Материјал: Вештачка кожа

Додаток: Рачка за преку рамож, внатрешни три џебчиња и надворешно едно џепче со патент

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Попуст!

Црвена женска ташна со панделка CNT-820-26-550

Број на артикал: CNT-820-26-550 Категорија

1,490 ден. 790 ден.

Дамска ташна CNT-820-26

Должина: 43цм

Ширина: 16цм

Висина: 27цм

Боја: Црвена

Материјал: Вештачка кожа

Додаток: Рачка за преку рамож, внатрешни три џебчиња и надворешно едно џепче со патент

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ