Попуст!

Женска црвена ташна CNT-8021-600

Број на артикал: CNT-8021-600 Категорија

1,690 ден. 890 ден.

Дамска ташна CNT-8021 -600

Должина: 31цм

Ширина: 11цм

Висина: 21цм

Боја: Бордо

Материјал: Вештачка кожа

Додаток: внатрешни три џебчиња и надворешно едно џепче со патент

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Попуст!

Женска црвена ташна CNT-8021-600

Број на артикал: CNT-8021-600 Категорија

1,690 ден. 890 ден.

Дамска ташна CNT-8021 -600

Должина: 31цм

Ширина: 11цм

Висина: 21цм

Боја: Бордо

Материјал: Вештачка кожа

Додаток: внатрешни три џебчиња и надворешно едно џепче со патент

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ