Попуст!

ДВД дискови АКЦИЈА Тотална распродажба

Број на артикал: 0788 Категорија

190 ден. 30 ден.

Драги пријатели на убавите сексуални авантури, повелете на финалната распродажба на ДВД дискови од нашата огромна колекција. Неколку илјади наслови ви стојат на избор по цени веќе од 30 денари!!! Невиден асортиман и понуда по цени до сега невидени на нашиот пазар.

ИНФОРМАЦИЈА ВО ВРСКА СО ЦЕНАТА:

30 ДЕНАРИ
Најниските цени се за филмови од нашата колекција со превод. Се работи за педесетина наслови БЕЗ КУТИЈА. Тие се продаваат во целофанско или хартиено пликче.

50 ДЕНАРИ
Ова се филмови од европска и американска продукција кои ги имаме во поголеми кочичества. Цената е точно таква затоа што филмовите ги имаме во поголеми количества и настојуваме да ги распродадеме побрзо. Нивниот Квалитет е неспорен. Цената е само заради количеството.

100 ДЕНАРИ
Ова се ТОП филмови од европска и американска продукција!

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЛИКА ДА КУПИТЕ КВАЛИТЕТ ЗА МАЛКУ ПАРИ!

ПРЕПОРАКА:

За да постигнете најдобар ефект, повелете дојдете во нашата продавница, затоа што филмовите се многу и на тој начин најдобро ќе си одберете филм каков што посакувате.

Погледнете каде се наоѓа нашата продавница.

ВРШИМЕ ГАРАНТИРАНО 100% ДИСКРЕТНА ИСПОРАКА!

 • Доставувачот не знае што има во пакетот
 • Пакетот ви стигнува во базата на карго сервисот. Не ви го носат дома, освен ако сами не побарате.
 • Пакетот е неутрален/дискретен/без ознаки
 • Пакетот изгледа отприлика вака:

 • Како испраќач секогаш стои лично име. Не пишува фирма и слично.
 • Никаква ознака за содржината на пакетот не стои на површината на опаковката.
 • Цената на доставата е 150 денари насекаде.
 • Плаќате во готово на доставувачот.

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Попуст!

ДВД дискови АКЦИЈА Тотална распродажба

Број на артикал: 0788 Категорија

190 ден. 30 ден.

Драги пријатели на убавите сексуални авантури, повелете на финалната распродажба на ДВД дискови од нашата огромна колекција. Неколку илјади наслови ви стојат на избор по цени веќе од 30 денари!!! Невиден асортиман и понуда по цени до сега невидени на нашиот пазар.

ИНФОРМАЦИЈА ВО ВРСКА СО ЦЕНАТА:

30 ДЕНАРИ
Најниските цени се за филмови од нашата колекција со превод. Се работи за педесетина наслови БЕЗ КУТИЈА. Тие се продаваат во целофанско или хартиено пликче.

50 ДЕНАРИ
Ова се филмови од европска и американска продукција кои ги имаме во поголеми кочичества. Цената е точно таква затоа што филмовите ги имаме во поголеми количества и настојуваме да ги распродадеме побрзо. Нивниот Квалитет е неспорен. Цената е само заради количеството.

100 ДЕНАРИ
Ова се ТОП филмови од европска и американска продукција!

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЛИКА ДА КУПИТЕ КВАЛИТЕТ ЗА МАЛКУ ПАРИ!

ПРЕПОРАКА:

За да постигнете најдобар ефект, повелете дојдете во нашата продавница, затоа што филмовите се многу и на тој начин најдобро ќе си одберете филм каков што посакувате.

Погледнете каде се наоѓа нашата продавница.

ВРШИМЕ ГАРАНТИРАНО 100% ДИСКРЕТНА ИСПОРАКА!

 • Доставувачот не знае што има во пакетот
 • Пакетот ви стигнува во базата на карго сервисот. Не ви го носат дома, освен ако сами не побарате.
 • Пакетот е неутрален/дискретен/без ознаки
 • Пакетот изгледа отприлика вака:

 • Како испраќач секогаш стои лично име. Не пишува фирма и слично.
 • Никаква ознака за содржината на пакетот не стои на површината на опаковката.
 • Цената на доставата е 150 денари насекаде.
 • Плаќате во готово на доставувачот.

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ