Избери страна

Продажба!

ЗА ПРВ ПАТ КАЈ НАС! ПРИРОДЕН ХЕРБАЛЕН КРЕМ ЗА ПОДОБРИ МАШКИ ПЕРФОРМАНСИ 100 мл. ПРОМОТИВНА ЦЕНА!

Број на артикал: 0000435500 Категории: ,

1,290 ден

ЗА ПРВ ПАТ КАЈ НАС: ПРИРОДЕН ХЕРБАЛЕН КРЕМ ЗА ПОДОБРИ МАШКИ ПЕРФОРМАНСИ 100 мл.

Природен и клинички тестиран и проверен австралиски производ.

Дозата е за 3-4 недели а ефектите се чувствуваат после 7-10 дена од употребата.

Ова е оригинален производ.

Начин на употреба: Се нанесува двапати дневно (пожелно е наутро и навечер) на целиот пенис и тестиси и се масира додека не се впие. Би требало веднаш да почувствувате локално забрзан крвоток, а бенефитите ќе продолжат да се чувствуваат се повеќе со секоја наредна употреба. Оптимални резултати би требало да почувствувате за 7 до 10 дена.

Состав: Прочистена вода, масло од темјан (Босвелиа Картеи), дикаприл етер, јојоба масло (симондсиа киненсис), полиакриламид, Ц13-14 Изопарафин, Лаурет-7, Пропионил Л-Карнитин ХЦЛ, екстракт од корен од Полигонум Куспидатум (Ресвератрол), екстракт од семе од кадифест грав (Мукуна Пруриенс), екстракт од лушпа од Катауба (Трихилиа Катигуа), екстракт од лист од Епимедиум (Епимедиум Грандифлорум), екстракт од лист од Гинко Билоба, Сибирски Жен Шен (Елеутерококус Сентикокус), екстракт од корен од Панакс Псеудоженшен, Глуконо делта-лактон, Потасиум Сорбат, Содиум Бензоат, цитрусен асид.

Содржина: 100 мл.

 

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

ПИШЕТЕ НИ НА ФЕЈСБУК

НАРАЧАЈТЕ ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

ИСПОРАКА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

Продажба!

ЗА ПРВ ПАТ КАЈ НАС! ПРИРОДЕН ХЕРБАЛЕН КРЕМ ЗА ПОДОБРИ МАШКИ ПЕРФОРМАНСИ 100 мл. ПРОМОТИВНА ЦЕНА!

Број на артикал: 0000435500 Категории: ,

1,290 ден

ЗА ПРВ ПАТ КАЈ НАС: ПРИРОДЕН ХЕРБАЛЕН КРЕМ ЗА ПОДОБРИ МАШКИ ПЕРФОРМАНСИ 100 мл.

Природен и клинички тестиран и проверен австралиски производ.

Дозата е за 3-4 недели а ефектите се чувствуваат после 7-10 дена од употребата.

Ова е оригинален производ.

Начин на употреба: Се нанесува двапати дневно (пожелно е наутро и навечер) на целиот пенис и тестиси и се масира додека не се впие. Би требало веднаш да почувствувате локално забрзан крвоток, а бенефитите ќе продолжат да се чувствуваат се повеќе со секоја наредна употреба. Оптимални резултати би требало да почувствувате за 7 до 10 дена.

Состав: Прочистена вода, масло од темјан (Босвелиа Картеи), дикаприл етер, јојоба масло (симондсиа киненсис), полиакриламид, Ц13-14 Изопарафин, Лаурет-7, Пропионил Л-Карнитин ХЦЛ, екстракт од корен од Полигонум Куспидатум (Ресвератрол), екстракт од семе од кадифест грав (Мукуна Пруриенс), екстракт од лушпа од Катауба (Трихилиа Катигуа), екстракт од лист од Епимедиум (Епимедиум Грандифлорум), екстракт од лист од Гинко Билоба, Сибирски Жен Шен (Елеутерококус Сентикокус), екстракт од корен од Панакс Псеудоженшен, Глуконо делта-лактон, Потасиум Сорбат, Содиум Бензоат, цитрусен асид.

Содржина: 100 мл.

 

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

ПОБАРАЈТЕ ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАШИТЕ ЦЕНИ СЕ НАЈНИСКИ ВО РЕГИОНОТ

КАЈ НАС ДОБИВАТЕ НАЈМНОГУ ЗА ВАШИТЕ ПАРИ!

Продажба!

ЗА ПРВ ПАТ КАЈ НАС! ПРИРОДЕН ХЕРБАЛЕН КРЕМ ЗА ПОДОБРИ МАШКИ ПЕРФОРМАНСИ 100 мл. ПРОМОТИВНА ЦЕНА!

Број на артикал: 0000435500 Категории: ,

1,290 ден

ЗА ПРВ ПАТ КАЈ НАС: ПРИРОДЕН ХЕРБАЛЕН КРЕМ ЗА ПОДОБРИ МАШКИ ПЕРФОРМАНСИ 100 мл.

Природен и клинички тестиран и проверен австралиски производ.

Дозата е за 3-4 недели а ефектите се чувствуваат после 7-10 дена од употребата.

Ова е оригинален производ.

Начин на употреба: Се нанесува двапати дневно (пожелно е наутро и навечер) на целиот пенис и тестиси и се масира додека не се впие. Би требало веднаш да почувствувате локално забрзан крвоток, а бенефитите ќе продолжат да се чувствуваат се повеќе со секоја наредна употреба. Оптимални резултати би требало да почувствувате за 7 до 10 дена.

Состав: Прочистена вода, масло од темјан (Босвелиа Картеи), дикаприл етер, јојоба масло (симондсиа киненсис), полиакриламид, Ц13-14 Изопарафин, Лаурет-7, Пропионил Л-Карнитин ХЦЛ, екстракт од корен од Полигонум Куспидатум (Ресвератрол), екстракт од семе од кадифест грав (Мукуна Пруриенс), екстракт од лушпа од Катауба (Трихилиа Катигуа), екстракт од лист од Епимедиум (Епимедиум Грандифлорум), екстракт од лист од Гинко Билоба, Сибирски Жен Шен (Елеутерококус Сентикокус), екстракт од корен од Панакс Псеудоженшен, Глуконо делта-лактон, Потасиум Сорбат, Содиум Бензоат, цитрусен асид.

Содржина: 100 мл.

 

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податици се целосно заштитени!

Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!