Избери страна

Продажба!

(Видео!!) Врв! Силиконски Вагинален Вибратор со Шмукач за Клиторис (се полни на УСБ кабелче)

2,790 ден

Важно! Да не се полни производот на супер брз полнач за телефон, да се полни на компјутер, лаптоп или многу слаб полнач за телефон. ( за да не ја оштетите батеријата на производот)

 

 

Конечно имаме чест да ви го претставиме најмоќниот вибратор што се појавил во последно време.

За прв пат во него имаме комбинирани функции :

  • Вибрации,
  • Шмукање на клиторисот

Ова е производ со  моќен мотор коишто во исто време овозможуваат вшмукување и вибрации

Материјал: Медицински силикон

Боја: Розева

Должина: 24 цм.

Должина на употребливиот дел: 12 см

Дијаметар: 3.5 см

Напојување:  USB

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

ПИШЕТЕ НИ НА ФЕЈСБУК

НАРАЧАЈТЕ ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

ИСПОРАКА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

Продажба!

(Видео!!) Врв! Силиконски Вагинален Вибратор со Шмукач за Клиторис (се полни на УСБ кабелче)

2,790 ден

Важно! Да не се полни производот на супер брз полнач за телефон, да се полни на компјутер, лаптоп или многу слаб полнач за телефон. ( за да не ја оштетите батеријата на производот)

 

 

Конечно имаме чест да ви го претставиме најмоќниот вибратор што се појавил во последно време.

За прв пат во него имаме комбинирани функции :

  • Вибрации,
  • Шмукање на клиторисот

Ова е производ со  моќен мотор коишто во исто време овозможуваат вшмукување и вибрации

Материјал: Медицински силикон

Боја: Розева

Должина: 24 цм.

Должина на употребливиот дел: 12 см

Дијаметар: 3.5 см

Напојување:  USB

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

ПОБАРАЈТЕ ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАШИТЕ ЦЕНИ СЕ НАЈНИСКИ ВО РЕГИОНОТ

КАЈ НАС ДОБИВАТЕ НАЈМНОГУ ЗА ВАШИТЕ ПАРИ!

Продажба!

(Видео!!) Врв! Силиконски Вагинален Вибратор со Шмукач за Клиторис (се полни на УСБ кабелче)

2,790 ден

Важно! Да не се полни производот на супер брз полнач за телефон, да се полни на компјутер, лаптоп или многу слаб полнач за телефон. ( за да не ја оштетите батеријата на производот)

 

 

Конечно имаме чест да ви го претставиме најмоќниот вибратор што се појавил во последно време.

За прв пат во него имаме комбинирани функции :

  • Вибрации,
  • Шмукање на клиторисот

Ова е производ со  моќен мотор коишто во исто време овозможуваат вшмукување и вибрации

Материјал: Медицински силикон

Боја: Розева

Должина: 24 цм.

Должина на употребливиот дел: 12 см

Дијаметар: 3.5 см

Напојување:  USB

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податици се целосно заштитени!

Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!