Избери страна

Вибратор со стимулатор

Број на артикал: BW-4102 Категории ,

990 ден

Дали сте во потрага по вибратор зајак што ќе ве задоволи? Па, овој знае каде да оди и сака да ве задоволи! Овој модерен, зајак вибратор доаѓа опремен за да ги задоволи дури и најтешката за задоволување жена, фокусирајќи се на клучните ерогени зони. Монистрата ротираат, главата се врти, така што ќе ве доведе до совршено “Ох” додека вибрирачкиот стимулатор за клиторис со 2 долги скокоткања ќе направи да викате двапати: “Ох”! Мулти-брзинските вибрации се контролираат со контролни копчиња, лесни за употреба, кои ви дозволуваат да ја промените ротацијата.

Боја: Розева

Материјал: Силикон/метал/ПВЦ

Должина: 23 см

Должина на употребливиот дел: 11 см

Дијаметар: 3,5 см

Напојување: 4 батерии тип ААА

 • Мултибрзински и силни 7 вибрации на стимулаторот за клиторис во вид на зајче, кои се контролираат лесно со копчињата поставени на долниот дел на вибраторот
 • 5 редови од ротирачки топчиња поставени на средина на телото за сензуална масажа
 •  Ротирачка глава и во двете насоки со 3 нивоа на брзина
 • Вибрирачките делови делови се контролираат независно еден од друг
 • Изработен од посебен материјал, безбеден за употреба. Ги исполнува меѓународните стандарди за квалитет и безбедност, поставени од CE и ROHS. Не содржи фталати, нити латекс.
 • Водоотпорен за да може да си ја пренесите играта и во бањата и лесен за чистење
  Погледнете каде се наоѓа нашата продавница.ВРШИМЕ ГАРАНТИРАНО 100% ДИСКРЕТНА ИСПОРАКА!

  • Доставувачот не знае што има во пакетот
  • Пакетот ви стигнува во базата на карго сервисот. Не ви го носат дома, освен ако сами не побарате.
  • Пакетот е неутрален/дискретен/без ознаки
  • Пакетот изгледа отприлика вака:

  • Како испраќач секогаш стои лично име. Не пишува фирма и слично.
  • Никаква ознака за содржината на пакетот не стои на површината на опаковката.
  • Цената на доставата е 150 денари насекаде.
  • Плаќате во готово на доставувачот.

  Кликнете тука за да ги прочитате сите наши принципи на работа.

Нема на залиха

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

ИСПОРАКА ВО ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

ИСПОРАКА ВО ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

ИСПОРАКА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

Вибратор со стимулатор

Број на артикал: BW-4102 Категории ,

990 ден

Дали сте во потрага по вибратор зајак што ќе ве задоволи? Па, овој знае каде да оди и сака да ве задоволи! Овој модерен, зајак вибратор доаѓа опремен за да ги задоволи дури и најтешката за задоволување жена, фокусирајќи се на клучните ерогени зони. Монистрата ротираат, главата се врти, така што ќе ве доведе до совршено “Ох” додека вибрирачкиот стимулатор за клиторис со 2 долги скокоткања ќе направи да викате двапати: “Ох”! Мулти-брзинските вибрации се контролираат со контролни копчиња, лесни за употреба, кои ви дозволуваат да ја промените ротацијата.

Боја: Розева

Материјал: Силикон/метал/ПВЦ

Должина: 23 см

Должина на употребливиот дел: 11 см

Дијаметар: 3,5 см

Напојување: 4 батерии тип ААА

 • Мултибрзински и силни 7 вибрации на стимулаторот за клиторис во вид на зајче, кои се контролираат лесно со копчињата поставени на долниот дел на вибраторот
 • 5 редови од ротирачки топчиња поставени на средина на телото за сензуална масажа
 •  Ротирачка глава и во двете насоки со 3 нивоа на брзина
 • Вибрирачките делови делови се контролираат независно еден од друг
 • Изработен од посебен материјал, безбеден за употреба. Ги исполнува меѓународните стандарди за квалитет и безбедност, поставени од CE и ROHS. Не содржи фталати, нити латекс.
 • Водоотпорен за да може да си ја пренесите играта и во бањата и лесен за чистење
  Погледнете каде се наоѓа нашата продавница.ВРШИМЕ ГАРАНТИРАНО 100% ДИСКРЕТНА ИСПОРАКА!

  • Доставувачот не знае што има во пакетот
  • Пакетот ви стигнува во базата на карго сервисот. Не ви го носат дома, освен ако сами не побарате.
  • Пакетот е неутрален/дискретен/без ознаки
  • Пакетот изгледа отприлика вака:

  • Како испраќач секогаш стои лично име. Не пишува фирма и слично.
  • Никаква ознака за содржината на пакетот не стои на површината на опаковката.
  • Цената на доставата е 150 денари насекаде.
  • Плаќате во готово на доставувачот.

  Кликнете тука за да ги прочитате сите наши принципи на работа.

Нема на залиха

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Вибратор со стимулатор

Број на артикал: BW-4102 Категории ,

990 ден

Дали сте во потрага по вибратор зајак што ќе ве задоволи? Па, овој знае каде да оди и сака да ве задоволи! Овој модерен, зајак вибратор доаѓа опремен за да ги задоволи дури и најтешката за задоволување жена, фокусирајќи се на клучните ерогени зони. Монистрата ротираат, главата се врти, така што ќе ве доведе до совршено “Ох” додека вибрирачкиот стимулатор за клиторис со 2 долги скокоткања ќе направи да викате двапати: “Ох”! Мулти-брзинските вибрации се контролираат со контролни копчиња, лесни за употреба, кои ви дозволуваат да ја промените ротацијата.

Боја: Розева

Материјал: Силикон/метал/ПВЦ

Должина: 23 см

Должина на употребливиот дел: 11 см

Дијаметар: 3,5 см

Напојување: 4 батерии тип ААА

 • Мултибрзински и силни 7 вибрации на стимулаторот за клиторис во вид на зајче, кои се контролираат лесно со копчињата поставени на долниот дел на вибраторот
 • 5 редови од ротирачки топчиња поставени на средина на телото за сензуална масажа
 •  Ротирачка глава и во двете насоки со 3 нивоа на брзина
 • Вибрирачките делови делови се контролираат независно еден од друг
 • Изработен од посебен материјал, безбеден за употреба. Ги исполнува меѓународните стандарди за квалитет и безбедност, поставени од CE и ROHS. Не содржи фталати, нити латекс.
 • Водоотпорен за да може да си ја пренесите играта и во бањата и лесен за чистење
  Погледнете каде се наоѓа нашата продавница.ВРШИМЕ ГАРАНТИРАНО 100% ДИСКРЕТНА ИСПОРАКА!

  • Доставувачот не знае што има во пакетот
  • Пакетот ви стигнува во базата на карго сервисот. Не ви го носат дома, освен ако сами не побарате.
  • Пакетот е неутрален/дискретен/без ознаки
  • Пакетот изгледа отприлика вака:

  • Како испраќач секогаш стои лично име. Не пишува фирма и слично.
  • Никаква ознака за содржината на пакетот не стои на површината на опаковката.
  • Цената на доставата е 150 денари насекаде.
  • Плаќате во готово на доставувачот.

  Кликнете тука за да ги прочитате сите наши принципи на работа.

Нема на залиха

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ