Избери страна

НАРАЧАЈТЕ АНОНИМНО! ВНЕСЕТЕ САМО ИМЕ И ХХХ ВО ПОЛЕТО ЗА ПРЕЗИМЕ!

Ако е нарачката за Скопје, не е потребно дури ни име.

Ако сте од Скопје, изберете бесплатна достава до пред продавница.

Продажба!

Топ цена! Германски хербален спреј за зголемување на осетливоста на клиторисот 30 мл.

Број на артикал: 7525260014 Категории: ,

890 ден 490 ден

Smoothglide ® Sensual Feeling – зајакнувач на оргазам и гел за стимулација специјално развиен за жени. Гелот помага да се зајакнат чувствата за време на чинот на водењето љубов.

Со овој природен хербален спреј вашиот клиторис станува почувствителен на допир, така што ќе можете да го доживеете својот климакс побрзо и поинтензивно.

Препорачана употреба: Ставете малку гел на врвот на прстот и потоа распоредете го на клиторисот, а потоа оставете го да работи за кратко време. Испробајте ја компатибилноста на гелот со вашето тело на раката пред првата употреба. Не користете го производот ако имате алергиска реакција.

Состојки: глицерин, вода, натриум лактат, ксантан гум, метил лактат, екстракт од мента Хаплокаликс, левулинска киселина, млечна киселина, ванилил бутил етер, натриум левуланат, ванил алкохол, Н-бутил алкохол, ванила.

Количество: 30 мл.
Произведено во: Германија

 

Нема на залиха

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

ПИШЕТЕ НИ НА ФЕЈСБУК

НАРАЧАЈТЕ ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

ИСПОРАКА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

Продажба!

Топ цена! Германски хербален спреј за зголемување на осетливоста на клиторисот 30 мл.

Број на артикал: 7525260014 Категории: ,

890 ден 490 ден

Smoothglide ® Sensual Feeling – зајакнувач на оргазам и гел за стимулација специјално развиен за жени. Гелот помага да се зајакнат чувствата за време на чинот на водењето љубов.

Со овој природен хербален спреј вашиот клиторис станува почувствителен на допир, така што ќе можете да го доживеете својот климакс побрзо и поинтензивно.

Препорачана употреба: Ставете малку гел на врвот на прстот и потоа распоредете го на клиторисот, а потоа оставете го да работи за кратко време. Испробајте ја компатибилноста на гелот со вашето тело на раката пред првата употреба. Не користете го производот ако имате алергиска реакција.

Состојки: глицерин, вода, натриум лактат, ксантан гум, метил лактат, екстракт од мента Хаплокаликс, левулинска киселина, млечна киселина, ванилил бутил етер, натриум левуланат, ванил алкохол, Н-бутил алкохол, ванила.

Количество: 30 мл.
Произведено во: Германија

 

Нема на залиха

Нема на залиха

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

ПОБАРАЈТЕ ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАШИТЕ ЦЕНИ СЕ НАЈНИСКИ ВО РЕГИОНОТ

КАЈ НАС ДОБИВАТЕ НАЈМНОГУ ЗА ВАШИТЕ ПАРИ!

Продажба!

Топ цена! Германски хербален спреј за зголемување на осетливоста на клиторисот 30 мл.

Број на артикал: 7525260014 Категории: ,

890 ден 490 ден

Smoothglide ® Sensual Feeling – зајакнувач на оргазам и гел за стимулација специјално развиен за жени. Гелот помага да се зајакнат чувствата за време на чинот на водењето љубов.

Со овој природен хербален спреј вашиот клиторис станува почувствителен на допир, така што ќе можете да го доживеете својот климакс побрзо и поинтензивно.

Препорачана употреба: Ставете малку гел на врвот на прстот и потоа распоредете го на клиторисот, а потоа оставете го да работи за кратко време. Испробајте ја компатибилноста на гелот со вашето тело на раката пред првата употреба. Не користете го производот ако имате алергиска реакција.

Состојки: глицерин, вода, натриум лактат, ксантан гум, метил лактат, екстракт од мента Хаплокаликс, левулинска киселина, млечна киселина, ванилил бутил етер, натриум левуланат, ванил алкохол, Н-бутил алкохол, ванила.

Количество: 30 мл.
Произведено во: Германија

 

Нема на залиха

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податици се целосно заштитени!

Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!