Избери страна

Стаклено Дилдо

Број на артикал: LX-GS01 Категорија

990 ден

Предајте се себеси на целосно стимулативен третман со оваа несекојдневна играчка за задоволство. Супер-сјајна, мазна и нежна ви дава сензационално задоволство. Ова е број еден стаклено дилдо, кој ви овозможува да ги исполните вашите валкани мисии!

Материјал: стакло

Боја: Прозирна

Должина: 17 см.

Должина на употребливиот дел: 15 см.

Дијаметар: 3 см.

 

Нема на залиха

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

ИСПОРАКА ВО ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

ИСПОРАКА ВО ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

ИСПОРАКА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

Стаклено Дилдо

Број на артикал: LX-GS01 Категорија

990 ден

Предајте се себеси на целосно стимулативен третман со оваа несекојдневна играчка за задоволство. Супер-сјајна, мазна и нежна ви дава сензационално задоволство. Ова е број еден стаклено дилдо, кој ви овозможува да ги исполните вашите валкани мисии!

Материјал: стакло

Боја: Прозирна

Должина: 17 см.

Должина на употребливиот дел: 15 см.

Дијаметар: 3 см.

 

Нема на залиха

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Стаклено Дилдо

Број на артикал: LX-GS01 Категорија

990 ден

Предајте се себеси на целосно стимулативен третман со оваа несекојдневна играчка за задоволство. Супер-сјајна, мазна и нежна ви дава сензационално задоволство. Ова е број еден стаклено дилдо, кој ви овозможува да ги исполните вашите валкани мисии!

Материјал: стакло

Боја: Прозирна

Должина: 17 см.

Должина на употребливиот дел: 15 см.

Дијаметар: 3 см.

 

Нема на залиха

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ