Избери страна

Секси чипкана танга големина Ѕ-М и L-XL

Број на артикал: T 080 Категории ,

90 ден

Секси чипкана танга големина Ѕ-М и L-XL

Танга, нежна e на изглед, мека на допир, а посакувана на тело. Тивко ги буди чувствата, и ја распалува фантазијата.

Танга направена со Секси шаран, проѕирен, материјал, погодна за посакувани прилики.

Овозможете му на вашиот партнер да ја почувствува еротската екстаза со овој производ. Материјалот е растеглив и зата го има како  големина Ѕ-М, и L-XL

Материјал: 90% Полиамид, 10% Еластин

Боја: Црна, Бела, Циклама, Сина, Шекер боја, Крем.

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

ИСПОРАКА ВО ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

ИСПОРАКА ВО ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

ИСПОРАКА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

Секси чипкана танга големина Ѕ-М и L-XL

Број на артикал: T 080 Категории ,

90 ден

Секси чипкана танга големина Ѕ-М и L-XL

Танга, нежна e на изглед, мека на допир, а посакувана на тело. Тивко ги буди чувствата, и ја распалува фантазијата.

Танга направена со Секси шаран, проѕирен, материјал, погодна за посакувани прилики.

Овозможете му на вашиот партнер да ја почувствува еротската екстаза со овој производ. Материјалот е растеглив и зата го има како  големина Ѕ-М, и L-XL

Материјал: 90% Полиамид, 10% Еластин

Боја: Црна, Бела, Циклама, Сина, Шекер боја, Крем.

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Секси чипкана танга големина Ѕ-М и L-XL

Број на артикал: T 080 Категории ,

90 ден

Секси чипкана танга големина Ѕ-М и L-XL

Танга, нежна e на изглед, мека на допир, а посакувана на тело. Тивко ги буди чувствата, и ја распалува фантазијата.

Танга направена со Секси шаран, проѕирен, материјал, погодна за посакувани прилики.

Овозможете му на вашиот партнер да ја почувствува еротската екстаза со овој производ. Материјалот е растеглив и зата го има како  големина Ѕ-М, и L-XL

Материјал: 90% Полиамид, 10% Еластин

Боја: Црна, Бела, Циклама, Сина, Шекер боја, Крем.

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ