Избери страна

Розев силиконски дилдо Пинки 19 х 4 см

Број на артикал: BL-82200 Категории ,

2,290 ден

Реалистично дилдо Секогаш твој. Супер исправено дилдо со реална форма. Главичката е реално оформена, леко испакната и нежно розово обоена. Телото надолу продолжува со реалистично изработени бразди и релјефни вени. Во основата на играчката има платформа која залепена на било која мазна површина ствара вакуум, така што можете да ја користите, а рацете да ви останат слободни. Основата ја прави играчката идеална како за вагинален, така и за анален секс. Во комбинација со лубрикант дилдото ќе стане влажно и лизгаво, така што нема да чувствувате дискомфорт при пенетрација и ќе ви овозможи едно реално уживање.

Боја: Розева

Должина: 19 см.

Употреблива должина: 18 см.

Дебелина: 4 см

Материјал: Силикон

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

ПИШЕТЕ НИ НА ФЕЈСБУК

ИСПОРАКА ВО ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

ИСПОРАКА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

Розев силиконски дилдо Пинки 19 х 4 см

Број на артикал: BL-82200 Категории ,

2,290 ден

Реалистично дилдо Секогаш твој. Супер исправено дилдо со реална форма. Главичката е реално оформена, леко испакната и нежно розово обоена. Телото надолу продолжува со реалистично изработени бразди и релјефни вени. Во основата на играчката има платформа која залепена на било која мазна површина ствара вакуум, така што можете да ја користите, а рацете да ви останат слободни. Основата ја прави играчката идеална како за вагинален, така и за анален секс. Во комбинација со лубрикант дилдото ќе стане влажно и лизгаво, така што нема да чувствувате дискомфорт при пенетрација и ќе ви овозможи едно реално уживање.

Боја: Розева

Должина: 19 см.

Употреблива должина: 18 см.

Дебелина: 4 см

Материјал: Силикон

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Розев силиконски дилдо Пинки 19 х 4 см

Број на артикал: BL-82200 Категории ,

2,290 ден

Реалистично дилдо Секогаш твој. Супер исправено дилдо со реална форма. Главичката е реално оформена, леко испакната и нежно розово обоена. Телото надолу продолжува со реалистично изработени бразди и релјефни вени. Во основата на играчката има платформа која залепена на било која мазна површина ствара вакуум, така што можете да ја користите, а рацете да ви останат слободни. Основата ја прави играчката идеална како за вагинален, така и за анален секс. Во комбинација со лубрикант дилдото ќе стане влажно и лизгаво, така што нема да чувствувате дискомфорт при пенетрација и ќе ви овозможи едно реално уживање.

Боја: Розева

Должина: 19 см.

Употреблива должина: 18 см.

Дебелина: 4 см

Материјал: Силикон

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ